Welkom

Welkom:

Welkom op de site van Ruiter en Pony club V.O.F J&B Schanswijk. Onze manege ligt op een bijzondere locatie aan de noordkant van Rotterdam, vlakbij de stadscamping Rotterdam en het Vroesenpark. Vanwege deze ligging aan de stadsrand, is het paardrijden voor veel mensen uit de stedelijke omgeving mogelijk geworden. Niet alleen vanwege de goede bereikbaarheid, maar vooral ook vanwege de vriendelijke en informele sfeer weten steeds meer recreatieve ruiters en paardenliefhebbers de weg naar Ruiter en Pony club V.O.F. J&B Schanswijk goed te vinden.

Plezier in de paardensport:

Voor zowel volwassenen als jeugdruiters hebben wij geschikte lespaarden en pony’s beschikbaar (zie ook onder media). Het plezier in de paardensport staat voorop. De lessen worden gegeven in een binnen- en buitenbak. Wij bieden zowel de beginnende als de gevorderde ruiters een gevarieerd programma van dressuurlessen en evenementen. Ook voor (beginnende/gevorderde) springruiters hebben wij een passend lesprogramma onder leiding van vaardige en gediplomeerde instructeurs.

Nagenieten :

Na afloop van de les is het goed nagenieten in onze gezellige kantine, die uitkijkt op de buitenbak. Hier kunt u terecht voor een versnapering en een verfrissing.

Disclaimer

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.