Informatie

Informatie Ruiter en ponyclub V.O.F. J&B Schanswijk.

Voor zowel beginnende als gevorderde ruiters zijn er voldoende les mogelijkheden.  In leuke en leerzame lessen worden startende ruiters vertrouwd gemaakt  met de ruitersport. Het plezier in de paardensport staat voorop. Om een goede  band op te bouwen, leert iedere ruiter zelf zijn paard/pony te borstelen en  poetsen om vervolgens het dier zelf op te zadelen. Hierbij is uiteraard de  nodige begeleiding aanwezig. Ruiter en Pony club V.O.F. J&B Schanswijk staat bekend als zeer kindvriendelijk: kinderen kunnen in een gemoedelijke, ongedwongen sfeer en  met een grote mate van zelfstandigheid hun favoriete sport beoefenen. Een deel van onze pony’s wordt gehouden in diervriendelijke loopstallen. Lessen aan  kinderen worden gegeven vanaf 6 jaar.
De gevorderde ruiters kunnen bij Ruiter en Pony club V.O.F. J&B Schanswijk hun vaardigheden op het  gebied van dressuur en/of springen bijhouden of verbeteren onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs/-trices.

De manege hanteert vriendelijke tarieven voor de lessen. De groepslessen vinden  plaats van maandag t/m zondag op verschillende diverse tijden zie  lestijden Ook is  er voldoende gelegenheid om privélessen te volgen – tijden  hiervoor zijn in onderling overleg af te spreken.

Op zondag is er, uitsluitend voor leden van Ruiter en Pony club V.O.F. J&B Schanswijk, gelegenheid om een  paard/pony te huren om vrij te rijden in de binnen- of buitenbak.

Disclaimer

Print Friendly, PDF & Email

Reacties zijn gesloten.