Team schanswijk

De december maand is weer aangebroken, een maand waarin iedereen terug denkt aan het afgelopen jaar. Zo ook wij van Team schanswijk. Een veelbewogen jaar voor iedereen om maar te beginnen met de corona crisis
Wat heeft dat veel teweeg gebracht en helaas doet dat het nog steeds. In maart een lockdown voor iedereen dat betekende geen lessen voor onze leden, de eigenaren mochten alleen naar hun paard op de ingeschreven tijdblokken.
Maar wat een warm gevoel hebben we toch aan deze ellendige periode over gehouden. Leden van nu maar ook oud leden betaalden hun contributie door. Acties werden opgezet om de manege te steunen als we daar aan terug denken krijgen we nog een brok in onze keel. Wij willen nogmaals onze dank uitspreken voor deze hartverwarmende steun.
Nog steeds veel beperkingen en maatregelen die het voor iedereen er niet gezelliger op maakt. Maar we mogen ( nog ) van geluk spreken dat een ieder wel kan genieten van onze prachtige hobby. Wij hopen dat we in de toekomst weer kunnen zijn wie we willen zijn , een manege voor jong en oud waar iedereen mag zijn wie die wil zijn zodat iedereen volop plezier beleefd aan ons clubje.
Want wat missen wij het bakje koffie na de les , op de zaterdag met elkaar patatjes eten, de kinderen die na hun les en in vakanties uren met vriendinnen met de pony’s aan het tutten waren. Ook de ouders ja ook de kritische , worden best gemist aan de bakrand.
Laten we hopen dat het snel weer normaal word voor iedereen.
Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen geniet van elkaar en van de paarden en pony’s Blijf gezond en laten we met elkaar duimen dat 2021 een beter en zeker een sfeervoller jaar zal gaan worden waar we weer leuke activiteiten en wedstrijden kunnen organiseren. Op naar 2021
Team schanswijk
Print Friendly, PDF & Email